DogFitness og Dog Parkour

Fitnesstræning og Parkour for hunde.
DogFitness går under flere navne, Hunde Fitness, Kropskontrol og DogParkour. Det er ved at blive mere udbredt, og det forstår jeg godt.
Jeg underviser i DogFitness og Dog Parkour, det fordi jeg deler det mere op, i hvordan de forskellige øvelser udføres.
Basen for begge typer træning er at lave forskellige øvelser, der er med til at øge hundens opmærksomhed på hvor egen krop er henne, styrke muskulaturen og balancen.
Træningen er for alle hunde i alle aldre, i modsætning til f.eks. agility, hvor det anbefales først at gå i gang, når hunden er udvokset.
Det er derfor godt givet ud, og starte med Dogfitness, hvis du også ønsker at afprøve agility, eller går med en drøm at træne med din hund, og gå til konkurrencer med den.

DogFitness
Vi træner kropsbevidsthed, balance, styrke og kropsholdning.
Det gennem forskellige øvelser, samt miljøtræning.
Til Dog Fitness bruger jeg flere redskaber, når hundene bliver øvede og balancen er styrket, fletter vi redskaber med luft ind, da disse er med til at styrke balancen.
Jeg anbefaler DogFitness til hunde der:
Skal på udstilling
Skal gå til konkurrencer
Skal gå til agility
DogFitness tilbydes som holdtræning, for både hvalpe, unghunde og voksne hunde.
Og tilbydes også som drop in træning.

DogParkour
Vi træner Kropskontrol, balance, styrke og håndtering.
Mange af os har set vilde videoer, med hunde der løber op ad en mur og slår koldbøtter, laver nogle vilde spring og balancerer på liner.
når vi træner DogParkour lærer i at bruge mijøet omkring jer. På den måde kan i tage det med på gåturen og få nogle fede ture, som både hundeejer og hund syntes er sjovt.
DogParkour tilbydes som tema træning, og afsluttes med en tur ude i miljøet, det kan både været et sted omkring Faaborg eller i Odense.